Rejseblogs fra Travellerspoint

Så gik turen til Kina!

Første blog-indlæg ever, lige ankommet til Kina

semi-overcast 35 °C

Så fik jeg endelig oprettet mig en rejseblog, mit nye fristed til at komme ud med alverdens betragtninger om hvad der dog sker herude i den store verden. Eller måske vigtigere. De ting jeg bider mærke til sker herude, og ikke mindst de ting jeg selv kaster mig ud i :). Jeg er netop ankommet til Sanlitun sammen med min nye rejsebuddy Morten. Det er et youth hostel med en gæstfri stemning, hyggelige værter, og andet kan jeg egentlig ikke sige om dette da vi stadig sidder og venter på at blive indlogeret da vi kom lidt tidligt. A´propro tidligt så er der jo lige det med tidsforskellen at man får skruet lidt om på sit indre ur. Der kan blandt andet nævnes at jeg undrede mig lidt over, for 10 minutter siden, at hende der stod i baren kiggede sådan lidt sjovt til mig fordi jeg bestilte en stor fadøl. Det var først da jeg så at klokken var halv 9 om morgenen at jeg selv fattede jokken. Men hva' fanden, man kan vel klare mosten :).

På en anden note; flyveturen herned forløb super fint, men men men, hvis det kan undgås så mellemland ALDRIG nogensinde i Kiev, ukraine mere. Det var dog den mest ukompetente behandling jeg (og alle de andre passagerer) nogensinde har fået. Må indrømme at jeg havde helt lyst til at hoppe i manager-uniformen, stille mig op på bordet og råbe, GODT, så går alle der skal til Deli herover, Kina derover etc. etc. How hard can it be....

Jeg regner med at der kommer nogle billeder op lige så snart jeg bliver lidt så kultiveret som jeg er i mine tanker og rent faktisk får taget nogle. Men stay tuned, nu vil jeg nyde min øl mens den stadig er kold, i det ellers 35 grader varme fugtige vejr.

Skrevet af MarksRejser 18:36 Gemt i Kina Tagged china sanlitun

E-mail denne beretningFacebookStumbleUpon

Indholdsfortegnelse

Kommentarer

Test-kommentar

af MarksRejser

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Indtast dine Travellerspoint login oplysninger herunder

( Hvad er dette? )

Hvis du endnu ikke, allerede er medlem af Travellerspoint, kan du tilmelde dig gratis.

Tilmeld dig Travellerspoint