Rejseblogs fra Travellerspoint

Kinesisk bemanding :)

Part 3 - nogle sjove observationer fra det kinesiske liv.

overcast 30 °C

Man ved man er i kina når man tager på Hard Rock Cafe og bemandingen er som følger:
2 parkeringvagter på en 8-plads stor parkeringsplads
1 til at åbne hoveddøren
3 til at åbne den næste dør og til at tage i mod dig i receptionen
1 til at sige velkommen til Gave-shoppen
1 til at hjælpe dig i gaveshoppen
1 til at tage imod betaling i gaveshoppen (shoppen er 14kvm stor)
4 i baren
8 tjenere
Gud ved hvor mange i køkkenet :)

Du ved også du er i Beijing når en "I love BJ" trøje betyder "I love Beijing" og ikke "I love Blowjobs". Eller gør den nu det. Håber det ikke ud fra den aldersgruppe der går med dem (som så også er mig og Morten inklusiv nu, hmmm)

Stadig ingen kulturelle oplevelser opnået i nu :) Men den her gang syntes jeg der var en god grund da vi er blevet rådet til ikke at tage til turistattraktioner i weekenden, så vi er undskyldt. Til gengæld har jeg købt endnu en lædertaske til røverpriser, og i aften er der stor buffet med alle de andre på vores Hostel. Så helt slemt kan det ikke være :) Jeg regner med at Mandag bliver dagen hvor den kinesiske turisme ikke skal have for lidt. Men for now, i am out :)Q

Skrevet af MarksRejser 02:40 Gemt i Kina Tagged china beijing bemanding Kommentarer (1)

I Beijing er kattene små

Part 2 - A whole new world...

sunny 35 °C

I Beijing, er fodgængerfelterne så lange er der er en frugtsælger halvvejs ude

I Beijing, er de så servicemindede at jeg fik lov til at finde på navnet til en kat fordi jeg spurgte om hvad den hed

I Beijing, er smog-laget over byen så tykt at man fanger sig selv i at tænke at apokalypse er kommet

I Beijing, er luftfugtigheden så høj at du ikke længere er i tvivl om at AirCondition ER en af de ting du skal have med på en øde ø.

I Beijing, er her grundlæggende skide hyggeligt, og atmosfæren er god. Vores Hostel er virkelig servicemindede, man stoler på dem, og de gør alt for at arrangere ting for en. Priserne er så latterligt billige er man ironisk nok går hen og bliver nærrig. Fx havde jeg fundet en VIRKELIG fancy negleklipper med springup funktion, men da jeg fandt ud af den kostede hele 20 KR! mere end den normale så var det jo så grotesk at jeg måtte tage den normale. I morges købte jeg morgemadstallerken, hvorefter jeg ærgede mig grænseløst over jeg havde betalt for den store når jeg nu ikke kunne spise op. Den kostede 8 kr. mere end den noramel. hm...

Stadig ingen kulturelle steder set i nu, medmindre man tæller små markeder og et fodboldstation med, til gengæld jeg har smagt peking and, og følt mig som en konge :). Men, i morgen er dagen, tænker enten den store mur eller sommerpaladset. Ah, alle de valg, hvor ER det bare hårdt at være mig lige nu :)

Stay Tuned! - Beijing Out!

Skrevet af MarksRejser 02:27 Gemt i Kina Tagged china cats beijing Kommentarer (0)

Så gik turen til Kina!

Første blog-indlæg ever, lige ankommet til Kina

semi-overcast 35 °C

Så fik jeg endelig oprettet mig en rejseblog, mit nye fristed til at komme ud med alverdens betragtninger om hvad der dog sker herude i den store verden. Eller måske vigtigere. De ting jeg bider mærke til sker herude, og ikke mindst de ting jeg selv kaster mig ud i :). Jeg er netop ankommet til Sanlitun sammen med min nye rejsebuddy Morten. Det er et youth hostel med en gæstfri stemning, hyggelige værter, og andet kan jeg egentlig ikke sige om dette da vi stadig sidder og venter på at blive indlogeret da vi kom lidt tidligt. A´propro tidligt så er der jo lige det med tidsforskellen at man får skruet lidt om på sit indre ur. Der kan blandt andet nævnes at jeg undrede mig lidt over, for 10 minutter siden, at hende der stod i baren kiggede sådan lidt sjovt til mig fordi jeg bestilte en stor fadøl. Det var først da jeg så at klokken var halv 9 om morgenen at jeg selv fattede jokken. Men hva' fanden, man kan vel klare mosten :).

På en anden note; flyveturen herned forløb super fint, men men men, hvis det kan undgås så mellemland ALDRIG nogensinde i Kiev, ukraine mere. Det var dog den mest ukompetente behandling jeg (og alle de andre passagerer) nogensinde har fået. Må indrømme at jeg havde helt lyst til at hoppe i manager-uniformen, stille mig op på bordet og råbe, GODT, så går alle der skal til Deli herover, Kina derover etc. etc. How hard can it be....

Jeg regner med at der kommer nogle billeder op lige så snart jeg bliver lidt så kultiveret som jeg er i mine tanker og rent faktisk får taget nogle. Men stay tuned, nu vil jeg nyde min øl mens den stadig er kold, i det ellers 35 grader varme fugtige vejr.

Skrevet af MarksRejser 18:36 Gemt i Kina Tagged china sanlitun Kommentarer (1)

(Beretninger 6 - 8 af 8) « Side 1 [2]