Rejseblogs fra Travellerspoint

En Ode til Malene

Så kom turen til lidt kærlighedssnak

sunny 30 °C

Så kom turen til en kommentar omkring det implicit meget ladede emne, langdistanceforhold. Ser du det er i virkeligheden et temmelig to-ægget sværd, på den ene side syntes skyggerne lige at blive det længere, mørket bliver lige det mørkere, og stilheden når man er alene er lige en smule mere gudsforladt. Det er et fantastisk trist drama som udspiller sig, som jeg er sikker på selv de gamle grækere ville være stolte af at kunne præsentere på en af deres scener. Man føler på den ene side at det her, er det værste man nogensinde har kaster sig ud i, men samtidig på den anden side bliver alt også lige pludselig sat i perspektiv. Ikke blot i perspektiv, men et stort smukt relief, hvor man pludselig indser alle de smukke ting ved ens kæreste, selv de små hverdagsagtige bagateller er pludselig heroiske gerninger man ville give alt for at kunne opleve igen. Pludselig indser man hvor stærk ens kærlighed i virkeligheden er, man indser hvor stor en del af en selv den anden part pludselig er blevet af en. Så det er på den ene side den værste oplevelse nogensinde, men på den anden side giver det også det gamle slogan "what doesnt kill you, only makes you stronger" en helt ny værdi. Man oplever pludselig nye sider af en selv, utrolig følelsesladede sider, kreative sider. Jeg indser i virkeligheden bare, hvad der nok hele tiden har været mistænkt, hvor gammeldags pladder-romantisk jeg er. Jeg har derfor besluttet at dele med jer en tekst jeg har skrevet om de følelser der går igennem en. De følelser jeg får og arbejder med dagligt så langt væk fra Malene. For at blive i den græske mytologi, er her, Min Ode til Malene. Ps. Jeg savner også jer familie!, i må komme med i næste digtsamling!

En Ode til Malene

- Mark V. Kristiansen

Hvem skulle have troet, at en så simpel en flirt, en så simpel en gnist, kunne udvikle sig til et helt inferno af flammer, et lystigt bål, hvis ild var så omfattende af den syntes at suge alt til sig, og indlemme det i dens varme dans. En ild som viste sig ikke kun at påvirke, men på alle måder indvirke i det liv jeg levede.

Jeg plejede at tro at den sorgfrie vind var den lykkeligste af dem alle, men det viste sig hurtigt at uden ilden i sit nærvær er det umuligt at definere hvad ægte lykke er. For den lyksagelige vind er som Adam i paradisets have. Den tror den har fundet lykken, og alt er godt, men samtidig er der altid en frugt som er mere fristende. Ser du, jeg har indset at det ikke handler om at være den sorgfrie vind, eller den flygtige ild. Det handler om at have harmoni i tingene. Du er både flygtig som ilden, i og med din personlighed og medfølelse for andre er så stærk at den brænder igennem alt. Men du er også livlig som vinden, i og med du altid er parat til at prøve noget nyt og kaste dine eksisterende kort over bord til fordel for en muligvis bedre rute. Du er nærværende som det 100 år gamle træ, som ikke har noget imod at slå rødder hvis bare jorden og omgivelserne er gode nok, og du er kølig som den nytilfrossede is i form af din naturlige tilbøjelighed til ikke at blive grebet af impromptu spontaniteter fra min side, men derimod en krystalklar forståelse for hvad der er relevant og hvad der blot er en udflåd af overflødige tanker.

Du er groft sagt det som binder alle elementerne sammen for mig. Du får ilden til både at virke stærk, men samtidig så varm og tæt. Du får vinden til at virke livlig, men samtidig med en sans for retning. Du får jorden til at virke frugtig og indbydende, og du får kulden til at virke som en harmonisk stabilisator, i det kosmiske spil der somme tider synes at kunne udspille sig imellem 2 mennesker.

Du er, helt ubeskriveligt, og så alligevel grammatisk nærværende, umulig at sætte i en boks, og hvorfor skulle man dog. Ser du, jeg fornemmer at du er en af de sjældne planter man opdager 1000 år senere end man følte man burde have. Man tænker at en så sjælden art burde være spottet for evigheder siden. Men ser du, det der er ved sjældne planter er at de som regel ikke udtrykker deres ynde i store omfavnende blomsterpartier, ej heller i deres mangfoldighed på jorden. Deres særpræg og underfundige natur er som regel understøttet af en mere subtil form for nærvær. En Aurora som fortæller sit eget sprog omkring hvor enestående og smuk den er.

Det er sådan jeg føler når jeg er sammen med dig. Jeg føler at jeg selv kan være alle 4 elementer på samme tid uden af de modsiger hinanden. Du giver mig plads til at udfolde mig selv, plads til at blomstre, men samtidig plads til at nyde den tilstand jeg er i lige nu.

Du er uden tvivl i mit sind, den eneste person jeg kunne forestille mig at være sammen med lige nu. Du er dig selv. Du er Malene.

PS. vær sød ved mig, betragter ikke mig selv som den store poet, jeg syntes bare min erklæring skulle udødeliggøres !

Skrevet af MarksRejser 09:36 Gemt i Sydkorea Tagged malene

E-mail denne beretningFacebookStumbleUpon

Indholdsfortegnelse

Kommentarer

Undskyld jeg læser en Ode der ikke var til mig, men kunne ikke lige lade vær. Får helt tåre i øjnene :) Mit forhold virker lige pludseligt meget kedeligt!

Håber du har det fantastisk!

af Mikala

Jeg har godt nok sagt det her før men er virkelig glad for det her digt skat. Det er virkelig smukt og er meget stolt over at du har skrevet det til mig . Jeg er ikke selv særlig poetisk og jeg har svært ved at beskrive den kærlighed jeg føler for dig på sådan en måde men jeg kan sige at jeg elsker dig utroligt meget og det mener jeg skat du betyder alt for mig skat og jeg savner di tv hekt vikd glæder mig bare til at komme ned til skat.

af Malene

Selvfølgelig miks, den var jo til deling med verden, tak for den søde kommentar :) OG SKAT, glæder mig også til du kommer, ses på skype :)

af MarksRejser

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Indtast dine Travellerspoint login oplysninger herunder

( Hvad er dette? )

Hvis du endnu ikke, allerede er medlem af Travellerspoint, kan du tilmelde dig gratis.

Tilmeld dig Travellerspoint