Rejseblogs fra Travellerspoint

Damn you Bacteria

En vestlig krop i nød + dansk hygge

rain 27 °C

så kom den uundgåelige dag omsidder, jeg er blevet syg. Om det er noget mad fra i går, eller en humørsyg aircondition på værelset når man prøver at sove er svært at sige, en ting er i hvert fald sikkert, jeg ligger i min seng nu uden nogen krafter til at gøre andet. Damn...

Men ud over det syns jeg lige jeg ville kommentere på det sociale aspekt her fra de sidste par dage, da jeg ikke lige har haft tid til det. Det vidste sig ironisk nok at selvom man er taget på den anden side af jorden på et random hostel i beijing, så skulle man støde på ikke mindre end 3 forskellige danskergrupper samtidig. Så når vi har været i byen har der været fyret op for god gammeldags dansk hygge, når vi sådan 10-15 mand har invaderet nattelivet.
Det skal dog også siges at det er utrolig rart at der er nogen man kan snakke med. Da jeg forlod danmark var jeg fuldt bevidst om at der kunne være nogle sprogbarrierer med kinesere, men jeg tænkte også at de nok var overkommelige om ikke andet i form at ikonsprog. Men nej. For en kineser er det totalt volapyk hvad du snakker om selvom du peger ihærdigt på dig selv og siger MENU, CARD, MENU, FOOD. intet virker, også selv små ting som man syntes giver mening som er simple tegn eller pegen på noget gør dem fuldstændig forvirrede, såå det er lidt hårdt kommunikationsmæssigt. Får mig til at tænke over hvordan mon sydkorea kommer til at blive. Det kan tiden kun vise.

Et lille sjovt fact, man tror at man kommer der som vestling og kineserne sikkert tænker endnu en, nu må vi se hvor mange penge vi kan få ud af ham, men det sjove er faktisk at 99% af turismen i beijing faktisk kommer fra resten af Kina. Så når man kommer og tænker at man bare er endnu en i deres øjne, så er man faktisk stadig meget speciel :)...

Nu vil jeg sove og forhåbentlig være top-tunet igen i morgen (7-9-13)...

En kedelig seng i Beijing, Out...

Skrevet af MarksRejser 06:19 Gemt i Kina Tagged syg turisme dansk hygge

E-mail denne beretningFacebookStumbleUpon

Indholdsfortegnelse

Kommentarer

Nååå din stakkelse......håber at du har fået det bedre i løbet af dagen. tænker på dig kys kys

af Mom

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Indtast dine Travellerspoint login oplysninger herunder

( Hvad er dette? )

Hvis du endnu ikke, allerede er medlem af Travellerspoint, kan du tilmelde dig gratis.

Tilmeld dig Travellerspoint